Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
onlineprima.hu
Termékek keresése

Kedves Vásárlónk!

Házhozszállítási területünket folyamatosan bővítjük, így Budapest összes kerülete mellett már most is több mint 50 településen érhető el házhozszállítási szolgáltatásunk. Amennyiben még nem visszatérő vásárlónk, úgy kérjük, a főoldali „Hova szállítunk” menüpontban ellenőrizze le, hogy szállítunk-e az Ön által választott településre, és ha igen, kérjük adja le a rendelését!

Célunk, hogy a lehető legversenyképesebb áron szállítsuk házhoz az Ön által leadott megrendelést, így egységesen, napszaktól és a hét napjától függetlenül, Budapesten mindössze 499 Ft-ért, míg Budapesten kívül 899 Ft-ért szállítjuk házhoz megrendelését.

Áruházunkban két órás időablakok közül tudja kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő időpontot, amikor kollégáink kiszállíthatják Önnek megrendelését. Amennyiben nem a vásárlása végeztével szeretné megadni az Önnek leginkább megfelelő időpontot, úgy kérjük, hogy a „Hova szállítunk” menüpontban adja meg a szállítási címének irányítószámát, majd foglalja be az Önnek szimpatikus szállítási időpontot előre, és úgy kezdje meg a bevásárlást!

Köszönjük, hogy áruházunkat választotta, és bízunk benne, hogy minden szolgáltatásunkkal mindig elégedett lesz!

Üdvözlettel: az OnlinePrima csapata